Παρέμβαση στην L’Artigiano στην Αγ. Παρασκευή | Να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στο κατάστημα

Δε θα παίξουμε την ζωή μας Corona-Γράμματα για τα κέρδη των αφεντικών
 
Χθές, το βράδυ της Παρασκευής, προχωρήσαμε σε παρεμβαση έξω απο το μαγαζί L’ Artigiano στην Αγ. Παρασκευή οπου καταγγείλαμε τους υπεύθυνους για την εγκληματική στάση που κρατάνε τις τελευταίες μέρες, με την απόκρυψη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, τα ανεπαρκή μέτρα προστασίας και πρόληψης για την διασπορά του ιού στο κατάστημα και τέλος με των εξαναγκασμό των εργαζομένων σε κανονική εργασία ενώ ισχύουν όλα τα παραπάνω.
 
Συναντηθήκαμε με τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους εκεί, για να σταθούμε στο πλάι τους και να περάσουμε ένα σαφές μήνυμα προς την εργοδοσία της L’ artigiano ότι δεν πρόκειται να της επιτρέψουμε να παίζει κορώνα-γράμματα με την υγεία των εργαζομένων στο βωμό της ομαλής λειτουργίας του καταστήματος και της κερδοφορίας του.
 
Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι η επιχείρηση έχοντας την απόλυτη κάλυψη των ελεγκτικών μηχανισμών και της αστυνομίας, αρνείται μέχρι και σήμερα, να προχωρήσει σε προληπτικό κλείσιμο και απολύμανση όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Νομάδες | Εργατική συνέλευση στα Βορειοανατολικά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *